Stručnjaci za elektrotehničke materijale

EM57 – Idealno rješenje u slučaju nestanka struje

Elektronabava REXEL > Vijesti  > Rasvjeta  > EM57 – Idealno rješenje u slučaju nestanka struje

EM57 – Idealno rješenje u slučaju nestanka struje

Tvrtka TEM predstavlja novu, prijenosnu LED svjetiljku za slučaj nužde 2M, koja se u slučaju nestanka struje automatski uključi te vam olakšava orijentaciju u prostoru.

Njena posebnost je mogućnost upotrebe u obliku prijenosne svjetiljke, jer ju samo izvadite iz nosača. To vam omogućava da s njom jednostavno osvjetljavate put po prostorijama, a ujedno je u slučaju nestanka struje nećete tražiti, jer će odmah kad se to dogodi biti uključena i spremna za upotrebu – uvijek na svome mjestu. Autonomija rada svjetiljke za slučaj nužde EM57 iznosi 2 sata. Punjenje je jednostavno, jer se svjetiljka samostalno puni kada je postavljena u nosač.

Svjetiljka pomoću kliznog prekidača s prednje strane omogućava i ručni uklop i isklop pa ju zbog toga možete upotrebljavati bilo gdje i bilo kada, ne samo u slučaju nestanka struje. LED-diode na prednjoj strani omogućavaju da jednostavno provjerite stanje njene napunjenosti.

LED svjetiljka za slučaj nužde 2M je dio modularnog sistema Modul pa se može lako kombinirati sa svim ostalim modularnim elementima te dekorativnim okvirima Line, Soft i Pure.

Proizvod možete naći i u našem WebShopu

Kreni u e-trgovinu
Elektronabava Rexel

info@rexel.hr

Elektronabava je specijalizirana trgovačka tvrtka i član grupe REXEL, vodećeg svjetskog distributera elektrotehničkog materijala i opreme. Elektronabava već više od 70 godina s elektrotehničkim materijalima opskrbljuje: elektroinstalacijske tvrtke, industriju, elektrogospodarstvo, telekomunikacije i druge.